ΠΑΡΦΕ ΛΕΜΟΝΙ ΠΑΓΩΤΟ
Η μίξη που πρέπει να πραγματοποιήσετε είναι υποχρεωτικά μέχρι τα 60ml. Tα υπόλοιπα 15ml θα μείνουν άδεια για ανακίνηση του μπουκαλιού και αποτελεσματική μίξη.
Τα Shake & Vape ΦΙΛΟΤΙΜΟ θα το παραλάβετε σε μπουκαλάκι Gorila 75ml με περιεχόμενο 4ml και χωρητικότητας δοχείου 60ml. Εσείς απλώς θα επιλέξετε την επιθυμητή νικοτίνη και στην συνέχεια να προσθέσετε γλυκερίνη μέχρι τα 60ml.
Σε κάθε επίπεδο νικοτίνης το μπουκαλάκι πρέπει να γεμίσει μέχρι πάνω (σύνολο υγρού 60ml). Πρέπει να τα αναμίξετε με βάση ή booster για να έχετε το τέλειο αποτέλεσμα. Κατασκευάζονται στην Ελλάδα.
Προσοχή: Αν δεν έχετε φυτική γλυκερίνη 0mg φροντίστε να αγοράσετε.
Για 0mg νικοτίνη: καθόλου νικοτινούχα βάση - θα χρειαστείτε 56ml μηδενικής βάσης VG (4ml υγρό+56ml VG 0% = 60ml συνολικό υγρό)
Για 3.3 mg νικοτίνη: 10ml 20mg νικοτινούχας βάσης - θα χρειαστείτε 46ml μηδενικής βάσης VG (4ml υγρό+46ml VG 0% +10ml 20mg = 60ml συνολικό υγρό)
Για 6.6 mg νικοτίνη: 20ml 20mg νικοτινούχας βάσης - θα χρειαστείτε 36ml μηδενικής βάσης VG (4ml υγρό+36ml VG 0% +20ml 20mg = 60ml συνολικό υγρό)
Στη συνέχεια ανακινήστε και περιμένετε 2-3 μέρες για καλύτερα αποτελέσματα.